Balkonginglasning i ett flerfamiljshus i Linköping

Typ av objekt: Nybyggnadsprojekt

Objektets namn: Brf Gläntan 1

Objektets adress: Honnörsgatan 6-10 och Skvadronsgatan 14-16

Mer information om projektet

Välkommen till Brf Gläntan 1 – ett mästerverk av modern design och bekvämlighet beläget längs Honnörsgatan 6-10 och Skvadronsgatan 14-16 i hjärtat av Linköping. Denna enastående fastighet, som bildades år 2020, har snabbt blivit ett landmärke i staden.

Bestående av två magnifika flerbostadshus med 5/8 våningar vardera och totalt 109 exklusiva lägenheter, erbjuder Brf Gläntan 1 en unik kombination av stil, komfort och gemenskap.

Vi är stolta över att ha varit en del av detta banbrytande projekt. Genom att installera vårt avancerade fullhöjdsinglasningssystem utan ramar, med imponerande 10 mm tjocklek från golv till tak, har vi inte bara skapat en känsla av rymd och ljus, utan också möjliggjort en sömlös integration av inomhus- och utomhusutrymmen. Dessutom har vi installerat glastak med en takkonstruktion bestående av 10,76 mm lamellglas, vilket inte bara ger skydd mot väder och vind utan också en touch av lyx och elegans.

Installerade produkter:

  • Balkonginglasning Fullhöjd ramfritt vik-in system 10 mm från NIKA

NIKA®-återförsäljare över hela landet

Våra återförsäljare finns spridda över hela landet och du kan hitta en lista över var du kan hitta oss i hela Sverige här.

Se områden

sweden


RING