Boka en visning till styrelsemötet

Vill ni ha en presentation på plats? Välkommen att boka in en visning! Vi besöker er och presenterar våra produkter.

Bostadsrättsförening -> SUBPAGE

Helhetslösningen

Vi vill att det ska vara enkelt. NIKA erbjuder därför hjälp med hela processen och med vår erfarenhet hjälper vi er att få rätt produkt på rätt plats. NIKA har levererat inglasningar sedan 80-talet och via vår fabrik i Finland exporterar vi kvalitetsglas till flertalet länder i Europa. Våra system är testade under lång tid och utvecklade för att tåla de påfrestningar vårt nordiska klimat innebär.  Med över 10 000 st inglasningar monterade i Mälardalen har vi garanterat en referens nära dig – fråga oss gärna!

Varför balkonginglasning från NIKA?

Högkvalitativa produkter Inglasningar från NIKA är säkra, hållbara och eleganta. CE-märkt balkonginglasning är inhemskt tillverkad och har tilldelats märkningen Nyckelflaggan. Vi satsar på säkerhet Till skillnad från nästan alla andra i vår bransch tillverkar vår egen glasfabrik det glas som används i våra produkter. På så sätt garanterar vi glasets säkerhet. Produkterna har testats hos VTT och har prestandavärden som uppfyller myndighetskraven.

Ett miljövänligt alternativ Vi återvinner hundra procent av biprodukterna från vår produktion och använder råmaterial som återvinns i så stor utsträckning som möjligt. Balkonginglasning har visat sig kunna minska energiförbrukningen i en bostad med ca 6 %.

Lätt att använda Glasen glider lätt på skenorna. NIKA:s enhandsmekanism för öppning är bekväm och enkel att använda. Du får fem års garanti på din balkonginglasning från NIKA.

Oscar 5

Processen i tre steg

  • Boka gratis visning och få offert
  • Sambeställning med volymrabatt
  • Separata avtal för varje medlem
Vantörsvägen 275 2 (1)

Teknisk information

Balkonginglasningar är tillverkade av 6 mm, 8 mm, 10 mm eller 12 mm härdat säkerhetsglas. Härdat glas tillverkas enligt standarderna EN12150-2 och DIN1249-12. Det finns många olika färgnyanser för glasen. Härdat säkerhetsglas är mycket starkt och kräver en kraftig stöt för att gå sönder. Om inglasningen av någon anledning går sönder kommer den att splittras i små trubbiga fragment överallt, så att den inte orsakar allvarliga skador. Det aluminium som används i konstruktionerna är pulverlackerat i RAL-färger. Du kan beställa balkonginglasning från NIKA i alla RAL-nyanser. Alla material som används i NIKA:s produkter är utformade för att tåla nordliga väderförhållanden och är resistenta mot: regn, frost och UV-strålning. Alla fästen är tillverkade av rostfritt material.

Relaterade artiklar

Fördelar med balkonginglasning

Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

Läs mer

Fördelar med balkonginglasning

Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

Läs mer

Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

Läs mer

Underhåll av inglasningssystem från NIKA

Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

Läs mer

NIKA®-återförsäljare över hela landet

Våra återförsäljare finns spridda över hela landet och du kan hitta en lista över var du kan hitta oss i hela Sverige här.

Se områden

sweden


RING