För projektkunder

Kvalitet och Tillförlitlighet

Vi strävar efter att möta och överträffa era förväntningar genom att fokusera på kvalitet och tillförlitlighet i varje steg av ert projekt. Med över 30 års erfarenhet har dessa principer varit grundläggande för vår verksamhet. Vår egen glasfabrik förbättrar vår leveranskedja genom att säkerställa snabba och pålitliga leveranser.

parvekelasitus-nika-tumma

Hur hjälper vi våra projektkunder?

Vi lyssnar noggrant på era önskemål för att säkerställa framgång i ert projekt. Kvalitet och kundnöjdhet är pelare i vår företagsidentitet.

Erfarna Experter: Våra experter står till ert förfogande för att bistå er i att välja och utforma de mest passande lösningarna. Varje NIKA representant fungerar som en kompetent rådgivare, skicklig i att sammanföra era behov med sin egen expertis och produktkunskap, vilket resulterar i en optimerad helhetslösning.

Tekniska Produktmappar: Underlätta er planering av balkonginglasningar med våra omfattande produktmappar. Dessa innehåller detaljerade tekniska beskrivningar av våra produkter för att säkerställa att ni har all nödvändig information.

Produktgaranti: Vi erbjuder produktgaranti för samtliga produkter som tillverkas i vår egen glasfabrik. Med fokus på hållbarhet och lång livslängd på vårt säkerhetsglas åtar vi oss att erbjuda generösa garantier. Vårt ständiga arbete för att minimera miljöpåverkan är en del av detta åtagande.

Vi finns strategiskt placerade runt om i landet och är alltid redo att mäta upp och installera våra produkter. Vi lämnar garanti inte bara på själva produkten utan även på installationen, vilket ytterligare stärker er trygghet och förtroend

Nika-plan

Våra experter hjälper dig att genomföra ditt inglasningsprojekt på ett kostnadseffektivt och högkvalitativt sätt.

Produkter för projektkunder

kommentar från produktionen

"På vår fabrik är leveranssäkerhet vårt viktigaste värde. När vi levererar produkterna i tid kan våra kunder lyckas. Vi mäter och utvecklar kontinuerligt vår leveranssäkerhet. De största investeringarna har gjorts i vår produktionsledning, vilket ger en ny nivå av stabilitet i hela fabriken." Pär Edvinsson, Lagerchef

WhatsApp Image 2024-04-26 at 09.37.25

Ta kontakt

Har du intresse för NIKA-produkter? Våra medarbetare står till din tjänst måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 17:00 under samtliga arbetsdagar.

Tel: 08-410 417 63

  Relaterade artiklar

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

  En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

  Läs mer

  Underhåll av inglasningssystem från NIKA

  Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

  Läs mer

  NIKA®-återförsäljare över hela landet

  Våra återförsäljare finns spridda över hela landet och du kan hitta en lista över var du kan hitta oss i hela Sverige här.

  Se områden

  sweden


  RING