Balkonginglasning för allmännyttan

Dina experter på balkonginglasning för ditt allmännyttiga bostadsbolag. Egen glastillverkning innebär smidighet, snabbhet och kostnadsfördelar i vår leveransprocess.

FÖR PROJEKTKUNDER -> TJÄNSTER -> FÖR ALLMÄNNYTTAN

Balkonginglasning eller glasfasad för allmännyttiga bostadsbolag

Kvalitet och kundnöjdhet har varit hörnstenarna i vår verksamhet i över trettio år. Tiotusentals nöjda kunder är ett bevis på detta. En NIKA-representant är en expert som kan kombinera kundens önskemål med sin egen erfarenhet och produktkunskap för att skapa en funktionell helhet.

Finländarna är fortfarande ledande i världen när det gäller ramfria balkonginglasningar. Inglasningar från NIKA har kontinuerligt utvecklats med stor lyhördhet för kundernas feedback. De är säkra, hållbara och eleganta. Våra miljövänliga glasprodukter tillverkas till 100 % i Finland, i vår egen glasfabrik i Lahtis, där NIKA har en lång industriell tradition. Digitala designverktyg gör framförallt hanteringen och genomförandet av stora projekt mer effektiv.

NIKA:s inglasningssystem anpassar sig efter kundens önskemål, vilket möjliggör unika och individuella resultat. Moderna innovationer och personlighet präglar NIKA:s inglasningar. Tillverkning i Finland med hög kvalitet säkerställer funktionalitet och hållbarhet även under krävande förhållanden.

Det är så här vi levererar

För att säkerställa en grundlig inventering av den nuvarande situationen och efterföljande planering, tillhandahåller våra kvalificerade experter en omfattande analys av balkongernas skick samt en noggrann uppskattning av renoveringsbehoven. Vi initierar en öppen och lösningsorienterad dialog med er arkitekt för att gemensamt utforska de mest ändamålsenliga lösningarna. När en överenskommelse har uppnåtts och lösningarna anses tillfredsställande för samtliga parter, presenterar vi en genomtänkt genomförandeplan för projektet. Denna plan inkluderar en detaljerad redogörelse för de tekniska lösningarna, hållfasthetsberäkningar, kostnadsberäkningar och en föreslagen tidsplan för att säkerställa effektivitet och öppenhet genom hela projektet.

Vi genomför exakta produktionsmätningar på plats Varje balkong är unik och vi gör produktionsmätningar från varje balkong individuellt för att säkerställa kvaliteten på slutresultatet

Tillverkning, installation, underhåll och garanti av produkter Vi tillverkar alla glasprodukter i vår egen fabrik i Lahtis. Vi installerar balkonginglasningen enligt den överenskomna tidsplanen. Vi lämnar garanti på både produkter och installation i enlighet med våra allmänna garantivillkor. Vi tillhandahåller alla nödvändiga tjänster för livscykeln för inglasningar från NIKA.

Oscar 5

Våra återförsäljare hjälper dig

Våra återförsäljare genomför även renoveringsprojekt. I detta fall är vår återförsäljare ansvarig för:

 • Mätning av produktionen på anläggningen
 • Installation av produkter
 • Garanti för installation

Ta kontakt

Har du intresse för NIKA-produkter? Våra medarbetare står till din tjänst måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 17:00 under samtliga arbetsdagar.

Tel: 08-410 417 63

  Relaterade artiklar

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

  En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

  Läs mer

  Underhåll av inglasningssystem från NIKA

  Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

  Läs mer

  NIKA®-återförsäljare över hela landet

  Våra återförsäljare finns spridda över hela landet och du kan hitta en lista över var du kan hitta oss i hela Sverige här.

  Se områden

  sweden


  RING