Skjutglas

Vertikala skjutglas ger ett utmärkt skydd mot väderförhållanden, smuts och oljud.

För projektkunder -> Produkter -> Skjutglas

Säkra och trygga skjutinglasningar

Skjutinglasningar från NIKA har utvecklats med stor lyhördhet för kundernas synpunkter. De är säkra, hållbara och eleganta. Med korrekt installerade inglasningar från NIKA behöver du inte oroa dig för reklamationer. Produkterna har tillverkats med material av hög kvalitet. Produkterna har testats hos VTT och har prestandavärden som uppfyller myndighetskraven. Produkterna utformas av våra egna designers från fall till fall. Hållfasthetsberäkningar tillhandahålls för alla artiklar om kunden begär det.

Varför skjutglas från NIKA?

Högkvalitativa produkter Inglasningar från NIKA är säkra, hållbara och eleganta. CE-märkt balkonginglasning är inhemskt tillverkad och har tilldelats märkningen Nyckelflaggan.

Vi satsar på säkerhet Till skillnad från nästan alla andra i vår bransch tillverkar vår egen glasfabrik det glas som används i våra produkter. På så sätt garanterar vi glasets säkerhet. Produkterna har testats hos VTT och har prestandavärden som uppfyller myndighetskraven.

Ett miljövänligt alternativ Vi återvinner hundra procent av biprodukterna från vår produktion och använder råmaterial som återvinns i så stor utsträckning som möjligt.

Lätt att använda Glasen glider lätt på skenorna – låsen är lätta att använda och tillförlitliga. Du får fem års garanti på din balkonginglasning från NIKA.

Skjutglas

Nika 1: En modern och elegant lösning med böljande och rundad profildesign, vilket möjliggör stora glasöppningar för förbättrad tillgänglighet.

Nika 2: Ett stilrent, funktionellt och sofistikerat system som använder 6 mm, 8 mm, 10 mm eller 12 mm härdat säkerhetsglas för ökad hållbarhet och säkerhet.

Nika 3: En pålitlig och populär skjutglasprodukt med långvarig popularitet och elegans.

Nika 4: Utrustad med dubbla isolerglas, vilket gör den idealisk för användning i växthus och halvuppvärmda rum och förlänger terrassens livslängd.

Alla våra skjutglasalternativ är CE-märkta och har genomgått omfattande tester för vindtryck och slagtålighet vid VTT.

Information om skjutbar inglasning från NIKA

Vertikala skjutglas från NIKA är ett bra alternativ till altaninglasning från NIKA.  Profilerna är försedda med en borstlist. När de är stängda de är sammankopplade. På så sätt bildar flera element en enda kompakt vägg. Tack vare dess vertikala struktur ger de ett något bättre skydd mot väderförhållanden än altaninglasning. Dessutom öppnas de inte till en klunga på altanen, som altan- eller balkonginglasningen, så de tar inte upp plats på själva altanen. De övre och nedre profilerna i inglasningssystemet är tillverkade av tjockväggig aluminium, vilket innebär att dess prestanda inte försämras med tiden. Tack vare aluminiumprofilerna och de färdigbearbetade plastdetaljerna blir inglasningen en fulländad helhet som passar väl in i den omgivande miljön.

Internetresoluutio-14

Teknisk information

Skjutbara inglasningar från NIKA är inhemskt tillverkade, CE-märkta produkter. Balkong- och skjutglasen har testats hos VTT och är säkra att använda. Skjutbara inglasningar är tillverkade av 4 mm eller 6 mm härdat säkerhetsglas. Härdat säkerhetsglas är mycket starkt och kräver en kraftig stöt för att gå sönder. Om inglasningen av någon anledning går sönder kommer den att splittras i små trubbiga fragment överallt, så att den inte orsakar allvarliga skador. Det aluminium som används i konstruktionerna är pulverlackerat i RAL-färger. Du kan beställa balkonginglasning från NIKA i alla RAL-nyanser. Alla material som används i NIKA:s produkter är utformade för att tåla nordiska väderförhållanden och är resistenta mot regn, frost och UV-strålning. Alla fästen är tillverkade av rostfritt material.

Ta kontakt

Har du intresse för NIKA-produkter? Våra medarbetare står till din tjänst måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 17:00 under samtliga arbetsdagar.

Tel: 08-410 417 63

  Relaterade artiklar

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

  En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

  Läs mer

  Underhåll av inglasningssystem från NIKA

  Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

  Läs mer

  NIKA®-återförsäljare över hela landet

  Våra återförsäljare finns spridda över hela landet och du kan hitta en lista över var du kan hitta oss i hela Sverige här.

  Se områden

  sweden


  RING