BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Vi vägleder er genom hela processen, från bygglov till skräddarsydd balkonginglasning.

Med våra högklassiga NIKA® balkonginglasningar får föreningens medlemmar möjlighet att njuta av sina balkonger eller uteplatser under olika årstider. Vi erbjuder ett pålitligt och väletablerat system och vi äger hela processen, från tillverkning till montage, för att ge er förening ett tryggt val.

parvekelasitus-20-min

CE-märkta produkter tillverkade i Finland

Våra inglasningar är testade enligt EN12211 (vindtryckstest) och EN12600 (stöttest)

Härdat säkerhetsglas enligt standarderna EN12150-2 och DIN1249-12

Bred variation av färgalternativ för glaset samt omfattande glasarbeten

Inglasningen är individuellt utformade för att passa lokala förhållanden och strukturer. Glasets tjocklek anpassas efter vind- och väderförhållanden samt lokala byggregler.

Räckenas konstruktion följer säkerhetsföreskrifter och belastningar enligt SFS-EN1991-1-1. Kunden väljer val av räcket i enlighet med tillverkarens rekommendationer och har flera alternativ att välja mellan. NIKA erbjuder flexibla räckesalternativ, inklusive alternativ med eller utan stolpar, för installation på eller ovanpå plattan. Dekorativa stolpar för räcket finns i överflöd, och NIKA-räcken kan därför anpassas efter era specifika planer.

Nika-lasitehdas

Alla material som används i NIKA:s produkter är utformade för att tåla nordiska väderförhållanden och är resistenta mot regn, frost och UV-strålning.

1. Ta kontakt

Kontakta Nika eller din lokala Nika-återförsäljare.

2. Planering och kostnadsberäkning

Våra återförsäljare planerar terrassen efter dina önskemål och lämnar en offert på arbetet.

3. Vi kavlar upp ärmarna

Arbetet utförs vid överenskommen tidpunkt. Leveranstiden för en skräddarsydd inglasning är vanligtvis cirka 8-12 veckor och monteringstiden 1–3 dagar.

4. Allt klart!

Njut av atmosfären i det nya utrymmet medan vår personal eller återförsäljare erbjuder professionell vägledning angående användningen av inglasningen

Individuella inglasningslösningar

Vi vill göra det enkelt för dig. NIKA:s inglasningssystem anpassar sig efter kundens önskemål, vilket möjliggör unika och individuella resultat. Moderna innovationer och personlighet präglar NIKA:s inglasningar. Tillverkning i Finland med hög kvalitet säkerställer funktionalitet och hållbarhet även under krävande förhållanden.

Vill ni ha en presentation på plats? Välkommen att boka in en visning! Vill ni se på balkonginglasningar i Brf nära er så kontakta oss för referenser.

Teknisk information

Plastkomponenter i inglasningarna testas enligt ISO4892-2 UV-åldringsprovning. Aluminiumet i konstruktionerna är pulverlackerat i RAL-färger och följer kvalitetstoleranserna hos respektive färgtillverkare. Aluminiumet är vanligtvis en legering av EN-AW 6063 T6 och EN-AW 6060 T6, tillverkat enligt toleranserna i EN755-9. Fästen är tillverkade av rostfritt material, och tätningarna är gjorda av EPDM, TPE-gummi eller silikon. Borsttätningarna består av vädertåliga syntetfibrer, och plastkomponenterna är polyamidblandade PA12, Grilamid-plast eller polyacetal POM-plast.

Produkter

Kommentar från medarbetare

"Det är en ära att vara en del av ett dedikerat team där vi strävar efter att göra varje kundupplevelse så smidig och professionell som möjligt. Som medarbetare på NIKA ligger mitt fokus på att underlätta administrativa processer och bygglovsansökningar för våra kunder. Jag hanterar kommunikationen med kunderna, bokar in montagetider och ser till att alla detaljer är på plats för att säkerställa en framgångsrik implementering av våra högkvalitativa produkter. Att vara en del av en organisation som prioriterar kundnöjdhet och effektiva lösningar gör mitt arbete meningsfullt och givande." Tina Tuohimaa

Relaterade artiklar

Fördelar med balkonginglasning

Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

Läs mer

Fördelar med balkonginglasning

Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

Läs mer

Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

Läs mer

Underhåll av inglasningssystem från NIKA

Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

Läs mer

NIKA®-återförsäljare över hela landet

Våra återförsäljare finns spridda över hela landet och du kan hitta en lista över var du kan hitta oss i hela Sverige här.

Se områden

sweden


RING