Aluminiumräcken

Aluminiumräcken från NIKA fungerar bra som en fristående räckeslösning eller i kombination med balkonginglasning från NIKA. Det finns en mängd färger och möjligheter, eftersom du kan välja glas, byggskivor eller plåt som beklädnadsmaterial. Beklädnadsmaterialet kan antingen placeras på insidan av räcket, mellan stolparna eller på utsidan av räcket.

För projektkunder -> Produkter -> Aluminiumräcken

Aluminiumräcken räddar konstruktioner

Räckessystem från NIKA kan användas i både nybyggnads- och renoveringsprojekt. Räckessystem kan användas för att framhäva en byggnads arkitektoniska särdrag eller för att förnya fasaden. Aluminiumräcken från NIKA fungerar bra som en fristående räckeslösning eller i kombination med balkonginglasning från NIKA. Det finns en mängd färger och möjligheter, eftersom du kan välja glas, byggskivor eller plåt som beklädnadsmaterial. Räcken från NIKA har prestandavärden som uppfyller myndigheternas föreskrifter. Produkterna utformas av våra egna designers från fall till fall. Hållfasthetsberäkningar tillhandahålls för alla artiklar om kunden begär det.

Varför aluminiumräcken från NIKA?

Inhemsk Nyckelflagga-produkt Aluminiumräcken från NIKA är säkra, hållbara och eleganta. Räcken från NIKA är inhemskt tillverkade och har tilldelats märkningen Nyckelflagga.

Mångsidigt sortiment Sortimentet av räcken från NIKA är mycket mångsidigt. Sortimentet omfattar både räcken utan stolpar och flera modeller av räcken med stolpar. Räckessystem från NIKA kan utformas för att passa dina specifika behov.

Miljövänligt NIKA är ett miljövänligt alternativ. Vi återvinner 100 % av biprodukterna från vår produktion och använder råmaterial som återvinns i så stor utsträckning som möjligt.

Aluminiumräcken från NIKA har fem års garanti.

Information om aluminiumräcken från NIKA

Räckena har stolpar av aluminium, monterade ledstänger och ramprofiler på vilka de önskade beklädnadsmaterialen monteras. Aluminiumprofilerna i aluminiumräcken från NIKA är tillverkade av en legering i enlighet med Euronorm och är ytbehandlade med en väderbeständig polyester pulverfärg i RAL-färgkartans nyanser. Beklädnadsmaterialet kan vara glas, byggskivor, plåt osv. Beklädnadsmaterialet kan placeras antingen på insidan av räcket, mellan räckena eller på utsidan av räcket. Räckenas utseende kan anpassas på många olika sätt, enligt designerns önskemål. Räcken designas och material väljs alltid individuellt för att matcha husets utseende och balkonglösningen.

kaiteet-taustakuva

Teknisk information

Aluminiumräcken från NIKA kan fästas med en patenterad mekanism antingen i balkongens framkant eller ovanpå plattan. Den strukturella utformningen tas inte bara hänsyn till strukturens belastningsbestämmelser utan också till de belastningar som eventuella inglasningar medför. Räcket fästs med fästmetoder och material som överensstämmer med standarderna.

Ta kontakt

Har du intresse för NIKA-produkter? Våra medarbetare står till din tjänst måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 17:00 under samtliga arbetsdagar.

Tel: 08-410 417 63

  Relaterade artiklar

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

  En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

  Läs mer

  Underhåll av inglasningssystem från NIKA

  Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

  Läs mer

  NIKA®-återförsäljare över hela landet

  Våra återförsäljare finns spridda över hela landet och du kan hitta en lista över var du kan hitta oss i hela Sverige här.

  Se områden

  sweden


  RING