Takkonstruktioner

Lukkans takkonstruktioner inkluderar glastak, plasttak, aluminiumram och skjutglassystem eller ramfritt vik-in system. Vid behov kan delar av glasningen också vara fasta. Förutom Lukkans produkter är även Nika produkter kompatibla med Lukkans taksystem.

För projektkunder -> Produkter -> Terrassinglasningar

Glastak eller Plasttak

Lukkans inglasningar inkluderar glastak, plasttak, aluminiumram och skjutglassystem eller ramfritt vik-in system. Vid behov kan delar av glasningen också vara fasta. Förutom Lukkans produkter är även Nika produkter kompatibla med Lukkans taksystem.

Lukkans takkonstruktioner kan anpassas efter dina önskemål med vikbara eller skjutbara inglasningar. Den strängpressade aluminiumramen garanterar en stabil och hållbar takkonstruktion och vid val av takmaterial kan du få lamellglas eller kanalplast 16/32 mm till din terrass.

Lukkans takkonstruktioner är tillverkad av högkvalitativa material och styrkorna ligger i dess anpassningsbarhet. Terrassramen kan utrustas med skjutbara, vikbara eller fasta glas samt tak i lamellglas eller kanalplast. Dessa välisolerade och energieffektiva inglasningar är både hållbara och långlivade.

Vi justerar takstolarnas cc-mått i enlighet med specifika krav som fastställs utifrån snözonernas belastningsförhållanden. Vid valet av glastak kan du lita på att det klarar av även de mest påfrestande snölasterna. Vi använder härdat eller laminatglas med en tjocklek på 6-10 mm för glastaken för optimal hållbarhet och säkerhet. Installationen av glastaket kan genomföras med både sadel- och valmade takkonstruktioner för att möta olika estetiska och funktionella behov. För Lukkans glastak rekommenderas en taklutning som sträcker sig mellan 5 och 25 grader för bästa resultat. Glastaket monteras på en stabil aluminiumram som är specifikt konstruerad och dimensionerad för att bära takbalkarnas och takstolarnas belastning. Alternativt kan glastaket även monteras på en befintlig träram med hjälp av lämpliga takstommar.

Ta kontakt

Har du intresse för NIKA-produkter? Våra medarbetare står till din tjänst måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 17:00 under samtliga arbetsdagar.

Tel: 08-410 417 63

  Relaterade artiklar

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Fördelar med balkonginglasning

  Om du funderar på att köpa balkonginglasning från NIKA finns det några fördelar som förhoppningsvis …

  Läs mer

  Våren kommer snabbare på en inglasad balkong

  En inglasad balkong från NIKA skyndar på våren och förlänger sommaren långt in på hösten. …

  Läs mer

  Underhåll av inglasningssystem från NIKA

  Inglasningssystem kräver också underhåll. Det är lämpligt att utföra det första underhållet inom 3–5 år …

  Läs mer

  NIKA®-återförsäljare över hela landet

  Våra återförsäljare finns spridda över hela landet och du kan hitta en lista över var du kan hitta oss i hela Sverige här.

  Se områden

  sweden


  RING